giro:
NL56INGB0006463771
Doneer uw bijdrage
kinderen

Verdriet bij mama België

Maandag 03 juli 2017

“….Ik kreeg deze morgen (18 dec.) rond 4 uur het droevig nieuws dat Saartje, de kleindochter van mijn broer, gisteren  bij  het naar huiskomen van school met haar fiets werd omver gereden… De dader heeft Saartje laten liggen en is gevlucht… Iemand anders heeft haar geholpen.., probeerde ze wakker te krijgen, maar bracht haar onmiddellijk naar  het ziekenhuis. De dokters hebben 2 uur lang geprobeerd, maar Saartje is in de operatiekamer overleden. Ze was 15 jaar, was altijd de eerste op school en scoorde met hoge punten. Het is voor ons allemaal een heel, heel harde klap. Hoe is het mogelijk dat de dader haar als oud vuil heeft laten liggen en gevlucht is.???  Onbegrijpelijk!!!

(Pas 6 uur na het ongeluk gaf hij zichzelf aan en bleek toen nog een veel te hoog alcoholpromillage te hebben. Zijn auto was niet gekeurd en niet verzekerd. Bovendien was hij al een keer voor eenzelfde misdrijf  (maar met alleen blikschade) veroordeeld.!

“…Ik zit veel met mijn gedachten bij de familie..., maar ook bij ons was er gisteren verdriet! Een van onze kinderen hebben we gisteren begraven. Het kind had TBC niet alleen op de longen en ook op de beenderen. Ze zat in een rolstoel en was afwisselend in het ziekenhuis en weer in het kindertehuis...Voor het kind en de moeder is het een gelukkige verlossing, al klinkt dat heel hard. Ook in de familie van Norma (de secretaresse van Yayasan Nativitas)hebben ze gisteren een meisje van 11 begraven. Ze was nog op school geweest,  maar kwam thuis met buikklachten en moest ineens veel bloed braken..., werd in haast naar het ziekenhuis gebracht en een uur daarna was ze dood... De dokter was er nog niet bij geweest..., zo vlug is het gegaan. Diagnose?????
En het leven gaat verder en het werk wordt daardoor niet minder maar moeilijk….”

Terug naar overzicht

Als u wilt helpen stort dan uw bijdrage op giro: NL56INGB0006463771

Meer informatie