giro:
NL56INGB0006463771
Doneer uw bijdrage

Melvin steunt ons zorgcentrum voor gehandicapten op Flores.

Donderdag 13 juli 2017

Peace by Melvin steunt  kinder centrum Maria Stella Maris op Flores

Ontwerp en maak je eigen knuffel. Stuur hem op naar Melvin en laat je knuffel verkopen voor onze gehandicapten op Flores. 

Melvin Erkemeij is een enthousiaste jongen van 9 jaar uit Esch. Vorig jaar heeft hij  aan kinderen in de aardbevingsgebieden in Nepal 350 zelfontworpen knuffels uitgedeeld en voor kinderen in Syrië talloze knuffels en andere hulpgoederen in gezameld. In samenwerking met de stichtingen Nativitas en Harapan is hij nu aan een nieuw  en grootste project begonnen.

Met de knuffel-naai-wedstrijd is hij terug bij de oorsprong door met creativiteit kansarme kinderen te helpen. Deelnemers leveren hun, naar eigen ideeën, zelf gemaakte knuffel bij Melvin aan voor de verkoop en kunnen daarvoor bijzondere prijzen winnen. “We hebben al een overnachting op Texel, een olijfboom, fotoshoots, toffe workshops, dinercheques van restaurant de Buffel uit Best en veel andere cadeaubonnen, dus meedoen is echt de moeite waard”, vertelt Melvin trots.

Verkoop
De knuffels gaan op de website van de jonge Esschenaar in de verkoop. De deelnemers hebben ruimschoots de tijd om knuffels aan te leveren. Het doel is om alle knuffels voor de kerst te verkopen, maar knuffels die eerder aangeleverd worden hebben ook kans om verkocht te worden op één van de vele evenementen waar Melvin dit jaar te vinden is. Wie deel wil nemen kan zich aanmelden via peacebymelvin@gmail.com en krijgt dan een labeltje toegestuurd dat in de knuffel verwerkt word. Ook sponsoren voor verdere leuke prijzen mogen zich graag nog melden!

Indonesië
De opbrengst zal deze keer het kindercentrum Maria Stella Maris op het Indonesische eiland Flores ten goede komen. Dit is een van de 6 tehuizen die zijn opgezet door de ontwikkelingswerkster Mama België.  (Nativitas en Harapan zetten zich hier al jaren voor in)  Voor Melvin is het belangrijk om het beoogde project deze keer weer zelf te bezoeken. “Het was bijzonder om de knuffels en het geld van de verkochte knuffels in Nepal zelf uit te delen en dat dit in Syrië niet mogelijk was vond ik heel moeilijk”, legt Melvin uit. “Ik wil ook graag zien hoe de kinderen op Flores leven.” Om de voortgang van het project te volgen like de Facebookpagina www.facebook.com/peace.by.melvin. Meer informatie is te vinden op www.peacebymelvin.com

 

Terug naar overzicht

Als u wilt helpen stort dan uw bijdrage op giro: NL56INGB0006463771

Meer informatie