giro:
NL56INGB0006463771
Doneer uw bijdrage

Mama België gaat stokje overdragen!

Dinsdag 07 augustus 2018

Op 23 juli 2018 was het dan zover. Bij de notaris in Maumere werd de formele overdracht van het voorzitterschap en beheer van Yayasan Nativitas Flores en de gevolgen daarvan formeel besproken. Kory, pleegdochter van mama België, is unaniem voorgedragen om het voorzitterschap van Yayasan Nativitas over te nemen. Na zich 45 jaar gewijd te hebben aan het welzijn van haar ‘snotterbellekes” kan mama België zich eindelijk terugtrekken en genieten van hopelijk nog vele jaren welverdiende rust. 
Zij gaat nu eerst 2 maanden genieten bij haar familie in België. Daarna zullen de nodige formaliteiten vervuld gaan worden en de overdracht formeel zijn bekrachtigd. Natuurlijk zal ze op de de achtergrond blijven adviseren.
Op de schouders van Kory en haar staf rust nu de ongelofelijk zware taak het stokje van haar pleegmoeder over te nemen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij dit kan en daarvoor de juiste persoon is. Wij wensen haar en haar staf alle sterkte en zullen hen daar waar mogelijk blijven ondersteunen. Corrie werd met algemene stemmen gekozen. Alvast proficiat Kory en veel succes!

Terug naar overzicht

Als u wilt helpen stort dan uw bijdrage op giro: NL56INGB0006463771

Meer informatie