giro:
NL56INGB0006463771
Doneer uw bijdrage
kinderen

Afsluiting Speculaasactie 2019

Zondag 02 februari 2020

Op 30 januari werd de traditionele speculaasactie van Stichting Nativitas en het CITAVERDE College afgesloten. Het was de 20ste keer dat de actie gehouden werd. Dat werd “gevierd” met een korte bijeenkomst  met de leerlingen die de meeste  speculaas verkocht hadden.  De actiecoordinator van het CITAVERDE College maakte bekend dat de leerlingen samen met Nativitas ruim 7000 pakken verkocht hadden. De 3 toppers  waren goed voor 15% van de totale verkoop. Hierbij gevoegd de opbrengst van de actie van de Stichting Harapan uit Best, kwam de totale opbrengst uit op het formidabele bedrag van ruim € 15.000.  

De topverkoopster bood namens CITAVERDE de cheque aan. Onze voorzitter noemde de leerlingen kanjers en de school een superexcellente school of excellente superschool, hierbij refererend aan de predicaten “superschool” en “excellente school”, die het CITAVERDE College onlangs gekregen heeft.

De opbrengst van de actie is bedoeld voor de kinderen van mama Belgie. Met deze opbrengst worden specifiek kinderen geholpen met een beperking (kosten van operatie, medische verzorging, prothese en dergelijk).

Terug naar overzicht

Als u wilt helpen stort dan uw bijdrage op giro: NL56INGB0006463771

Meer informatie